Google Rader

Mi ez?

Comfort zone = boredom zone.

Bővebben itt.

Friss topikok

Linkblog

Micsoda foglalkozások vannak manapság...

2008.11.17. 01:02 | Balázsi György | Szólj hozzá!

Ez a csodálkozó kijelentés egy volt osztálytársam száját hagyta el néhány hónapja az érettségi találkozónkon. Az illető geológus, a társaságban volt tanár, matematikus, orvos, mérnök, közgazdász, pénzügyi igazgató és hasonlók.

A meglepődés annak szólt, hogy termékmenedzserként mutatkoztam be.

Mit szólt volna ez az osztálytársam, ha olvassa Godintól az alábbiakat?

Every company that works online today ought to consider hiring three amazing people to lead these projects:

  1. COMMUNITY ORGANIZER. Find and connect and lead a tribe of dedicated users that contribute to and benefit from the work you do.
  2. STATS FIEND. Measure everything that can be measured. Do it efficiently and consistently. Find out what metrics are important and cycle until they improve.
  3. MANAGER OF FREELANCERS. Find and hire and manage the best outside talent in the world. If it can be defined as a project, and if great work defeats good, seriously consider having the MOF get it done.

With three superstars doing these jobs, it's possible you can create almost anything.

És tényleg.

Személy szernt nehezen tudnék dönteni, ha felajánlanák a választás lehetőségét, mert akkor a maradék kettőről le kellene mondanom...

A bejegyzés trackback címe:

https://outofthebox.blog.hu/api/trackback/id/tr54772976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása